Благовест Йорданов

Благовест Йорданов

Управляващ съдружник на ID Consult

Био

Благовест Йорданов е завършил УНСС с профил “Маркетинг и мениджмънт” и е сертифициран Google Analytics и Adwords специалист.

От 2014 до 2019 г. е част от екипа на Нет Инфо, където отговаря за PPC мрежата Adwise.bg и за цялостната инфраструктура за събиране на данни в над 20 сайта от портфолиото на Нетинфо и партньорските сайтове. Под негово ръководство към Adwise.bg са добавени и допълнителни функционалности за ремаркетинг, сегментиране и други. Участва и във внедряването на високо-технологични решения като Google Tag Manager, Google Analytics 360, Google Big Query, Google Data Studio, Krux DMP и др.

От 2020 г. е управляващ съдружник в ID Consult, където работи с множество национални и международни компании в областта на дигиталните стратегии и управление на маргетинга.

Благовест е известен и със своята преподавателска и изследователска дейност в областта на дигиталните инструменти за анализ и управление. Негови презентации и материали са широко познати на професионалните среди в сферата на дигиталния маркетинг.