Програма

30 май 2023 г.

11:00 ч. | Панел I

25 online

Дискусията ще разкаже как се изгради българското уеб пространство, какви предизвикателства преодоляхме през годините и какво ни предстои.

Keynote Speaker:

12:00 ч. | Панел II

Новите модели за приходи на премиум издателите

Сесията е посветена на източниците на приходи в съвременната журналистика, програматик каналите и новите предизвикателства в отношенията между издатели, рекламодатели и технологични гиганти. Трябва ли Big Tech да плащат за новини? Как анализът на съдържанието помага на издателите и как да се адаптираме към privacy-first бъдещето?

14:00 ч. | Панел III

Стъпки към бъдещето

Дискусия за новостите, изкуствения интелект, факт чекинга, социалните медии. В какво да инвестираме – в таланти или в технологии? Кои нови продукти и платформи се задават на хоризонта?

15:00 ч. | Панел IV

Повече от хиляда думи

За качеството на съдържанието, иновативните медийни формати, визуалната и аудио журналистика. За доверието към професията, за различните аудитории и нагласите на младото поколение.

Keynote Speaker:

16:00 ч. | ENTR Workshop

Включи се в разговора!

ENTR е паневропейски и многоезичен проект, който предоставя нова платформа за открита и честна дискусия за нашето споделено настояще и бъдеще. Проектът е изправен пред амбициозната цел да хвърли светлина върху изобилието от различни гледни точки и настроения по темите, които са важни за различните общества в рамките на ЕС.

Със своето разнообразно съдържание, предназначено ексклузивно за дигиталните социални мрежи, ENTR е предназначен да провокира дебат и диалог за нашето общо европейско бъдеще сред по-младата аудитория. ENTR and discover!

Повече информация за проекта: https://entr.net/

С подкрепата на:

Медийни партньори:

Контакти

За въпроси свързани със събитието и информация за това как можете да се включите като партньор или участник в конференцията: